Bobbys Cykel & Verkstad 021-50 111

Bobbys Cykel & Verkstad 
Telefon 021-50 111021-50 111

Våran ambition är att ta hand om varandra och våra gamla cyklar.

Om oss


Vi startade upp hösten 2020 med Butik & Verkstad på Regattagatan 25 (Öster Mälarstrand) därefter tog vi över verkstaden på Köpingsvägen 53 som tidigare var "Cykelstallet" och bedrev psykosocial verksamhet av LaVie AB.
Idag driver vi dessa två butiker/verkstäder och har fortfarande ett visst samarbete med LaVie
Vi sätter värde på att återvinna gamla cyklar
Vi sätter också värde på att ta tillvara på varje människas förmåga
Vi hoppas att alla våra kunder ska vara nöjda med vårat bemötande gentemot dem och självklart även servicen eller reparationen av deras cyklar!

Bobbys Cykel & Verkstad och Cykelstallet ägs utav Västerås Cykel & Verkstad som startades hösten 2020 av Bob Carlsson och Anna Thorsell. Tanken är att ta tillvara på, och reparera gamla cyklar som annars slängs eller skrotas och ge dem nytt liv, detta går hand i hand med våran idé att öka återanvändning och minska slit och släng.
Vi har ett samarbete med Råbystallet/La Vie AB som bedriver psykosocial verksamhet. Vi tycker att alla har rätt att få känna sig behövda alla som jobbar hos oss har en viktig funktion. Vi har ett gediget miljötänk som sträcker sig utanför arbetstimmarna och du kan vara säker på att vi återvinner det som återvinnas kan.